Kosten

 

Offerte...

Wil je alleen de uitnodiging laten ontwerpen en laten drukken of wordt het een heel Topfeesthuisstijl pakket? Iedere gebeurtenis is anders, wil je een klein intiem of juist heel groot feest, voor alle aantallen is dit mogelijk. 

Er zijn verschillende papiersoorten, formaten en bedrukkingsmogelijkheden, misschien wil je een uitnodiging met glitter, linten of specifiek handwerk... 

Voor alle opdrachten klein of groot, rekening houdend met al jullie wensen, wordt een offerte samengesteld. Wanneer jullie akkoord gaan met deze offerte gaat de ontwerpfase beginnen, Spannend! 

Vaak zijn de mensen verbaasd over hoe weinig het uiteindelijk per kaart scheelt met een "standaard uitnodiging" die je overal kunt  bestellen! Daarvan liggen de prijzen al gauw tussen de  €2,- en €5,- afhankelijk van uitvoering en aantal.  

Het drukken van een kaartje kan bij ons al vanaf zo'n €1,50 euro per stuk, met bijpassende envelop! Hier geldt natuurlijk ook dat het afhankelijk is van uitvoering en aantal. Bij jullie eigen ontwerp komen er uiteraard nog ontwerpkosten bij, maar zeker wanneer je voor een totale Topfeesthuisstijl kiest is het uiteindelijk zeker niet duur voor hetgeen je ervoor terug krijgt.  Een exclusief ontwerp, fantastische producten, een geweldige aankondiging en bij een hele Topfeesthuisstijl, de uitstraling van jullie feestdag! De gasten zullen zeker onder de indruk zijn!