Kraamfeest

 

Bij een Babyshower of een Kraamfeest kun je de traditionele roze of blauwe kleuren als basis nemen maar uiteraard kunnen andere kleuren ook ontzettend goed als uitgangspunt dienen. Kleuren zijn vrolijk en passen natuurlijk bij zo'n blije gebeurtenis!

Organiseren jullie een babyshower voor een zwangere vriendin dan kun je het feest helemaal inrichten. Met slingers, bedrukt in een exclusief ontwerp, een spandoek of een set babykleding met het ontwerp. Misschien wel een "eerst jaar" boek in deze stijl! Je kunt vanalles bedenken om haar te verrassen.

Wil je graag een kraamfeest organiseren voor als jullie eigen kleintje op de wereld komt dan kun je een heel topfeesthuisstijl pakket laten maken met het geboortekaartje wat speciaal voor jullie ontworpen wordt als uitgangspunt!

Je kunt aangeven wat je wilt laten ontwerpen, een hele feesthuisstijl of wordt het alleen de uitnodiging. Hoeveel gasten er ongeveer zullen komen en uiteraard wanneer de grote dag is, de locatie en alle andere belangrijke informatie komt aan bod, zodat ik een fantastische babyfeesthuisstijl kan neerzetten.

ONTWERPFASE

We houden uiteraard nauw contact en ik ontwerp (of pas aan) tot je helemaal enthousiast bent, met minder neem ik geen genoegen… Het ontwerp van de huisstijl is de basis voor alles binnen de babyhuisstijl. Het ontwerp maak ik eerst en daarna kan het worden toegepast op alles wat jullie graag op het feest willen terugzien!!

Is alles helemaal naar wens, gecontroleerd en goedgekeurd...dan wordt het naar de drukker gestuurd!

FEESTFASE…

Al het drukwerk kan ik voor jullie verzorgen, geen zorgen dus of het op tijd komt, regel ik! Alles wordt zoals afgesproken op het gewenste adres afgeleverd.

Ben je nieuwsgierig en wil je een vrijblijvende oriënterend gesprek? Neem snel contact op om samen door te nemen wat de wensen en de daarbij passende mogelijkheden en kosten zijn!